Edutus Egyetem Könyvtára

Tatabánya

 
   

 

 

 

 

Szakmai információs szolgáltatások cégek számára

 

Ahhoz, hogy egy vállalkozás versenyképes maradjon, mindig aktuális és releváns információkkal kell rendelkeznie. Folyamatosan szüksége van általános, statisztikai, pénzügyi, szakterületi, jogi, piaci adatokra, szabadalmakról és szabványokról szóló információkra.

 

Az Edutus Könyvtára rendelkezik azokkal az erőforrásokkal (információs szakemberek, adatbázisok, az Országos Dokumentum ellátási Rendszer résztvevője stb.), amelyek alkalmasak arra, hogy a vállalatok fejlődését elősegítsék, így könnyítve meg az Ön cége számára a színvonalasabb és gazdagabb szakmai információhoz való hozzájutást.

 

Relevanciakutatás

A megrendelő által meghatározott témában és terjedelemben a bibliográfiai adatokon túl teljes szövegű anyagok szolgáltatása korszerű, elektronikus formában.

A szolgáltatás ára az adott relevanciakutatás tartalmi jellegétől függően változik. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


34/520 445

konyvtar@edutus.hu

 

 

Tartalomjegyzék-szolgáltatás

A megbízó igényei alapján a könyvtár rendszeresen elkészíti az adott szakterületen megjelenő folyóiratok tartalomjegyzékének másolatát.

 

Témafigyelő szolgáltatás

A könyvtár, a főiskola profiljába tartozó témákban megjelenő cikkekből adatbázist épít. Ez az adatbázis számítógépes katalógus útján érhető el (az Interneten keresztül is), az egyéb dokumentumokkal (könyvek) együtt, de attól formailag megkülönböztetve.

Ezen túlmenően személyre szabott szolgáltatásként a megbízó egyéni igénye alapján kurrens témafigyelést is végez a könyvtár az adott témában megjelent legfrissebb szakirodalomról, információt nyújt a legújabb kiadványokról és tanulmányokról.

 

Bibliográfiai adatszolgáltatás

A könyvtár saját állományából, illetve más könyvtárak adatbázisából a kutató által megjelölt témákban kigyűjti a lelőhely megjelölésével a releváns bibliográfiai adatokat.

 

Miben számíthat ránk?

Ø  ha egy cégről vagy témáról aktuális információkat szeretne:vállalkozási, piaci, szakirodalmi, szabadalmi stb. információk keresése belső és külső adatbázisokban, az információk feldolgozása, rendszerezése és szolgáltatása;

Ø  ha egy cég múltja, egy téma előzménye érdekli:témára orientált retrospektív információkeresés;

Ø  ha egy cég vagy szakterület jövője érdekli:hírügynökségi szolgáltatás, tudósítás céges eseményekről;

Ø  ha cége fontos döntés előtt áll:a döntés-előkészítési folyamat részeként aktuális szakmai információk szolgáltatása;

Ø  ha fontos Önnek, hogy cégének szerepléséről tudjon:a cég tevékenységével kapcsolatos szakirodalmi, szakmai információk folyamatos figyelése;

Ø  ha Ön szeret mindig „képben” lenni:hagyományos és elektronikus dokumentumok beszerzése, kezelése, archiválása;

Ø  ha Ön a tökéletes irányításra törekszik:vezetői információszükséglet felmérése és szolgáltatása;

Ø  ha Ön szereti a rendet:információs adattár koncepciójának kidolgozása, létrehozása, működtetése és karbantartása.

Segítségünkkel, személyre szabott kurrens szolgáltatásainkkal jelentős időt és energiát takaríthat meg: mi a háttérben dolgozunk, kész anyagot nyújtunk át Önnek, miközben Ön és cége az üzleti sikerre tud összpontosítani.

 

Edutus Egyetem Könyvtára 2800 Tb. Béla király krt. 58. Tel.: 34/520 445 E-mail:konyvtar@edutus.hu