Edutus Egyetem Könyvtára

Tatabánya

 
   

 

 

 

 

 

 

Az Edutus Egyetem Könyvtárának jövőképe

 

Az Edutus Egyetem Könyvtára arra törekszik, hogy olyan intézmény legyen, ami tudatos állományépítéssel; felkészült, modern gondolkodású, friss szellemű, tág látókörű könyvtáros csapattal a legkorszerűbb eszközöket igénybe véve magas színvonalon, folyamatosan és gyorsan ki tudja szolgálni az Edutus Egyetem oktatóit, hallgatóit és dolgozóit, valamint a könyvtárba érkező érdeklődőket, más intézmények hallgatóit, tanulóit.

Állományunk céltudatos és folyamatos bővítésével olyan tudásanyag összegyűjtésére törekszünk, amely a marketingtudományok bázisát adja a magyarországi könyvtári rendszer és a marketing oktatás pilléreként.

Továbbá célunk, hogy Tatabánya és környékének kis- és középvállalkozóit naprakész folyóiratcikk adatbázisunk, a főgyűjtőkörbe tartozó nagy mennyiségű vállalkozásokat segítő dokumentumok és a pontos, gyors tájékoztatás révén felhasználóink körében tudhassuk, segítve ezzel a környék kis- és középvállalkozásainak innovációját.

Az Edutus Egyetem Könyvtára olyan hely szeretne lenni az intézmény épületében, ahol a hozzánk érkező látogatókat továbbra is igényes, modern, tiszta környezetben tudjuk fogadni egy, a jelenleginél nagyobb alapterületű épületrészen.

Könyvtárunk olyan információs pont kíván lenni, ahol az intenzív kapcsolattartásnak köszönhetően megismerjük régi és új felhasználóink igényeit s ennek eredményeképpen bővítjük, majd szakszerűen, elektronikus formában feldolgozzuk állományunkat, hogy az internet segítségével mindig aktualizáltan az érdeklődők rendelkezésére tudjuk bocsátani az oktatás, kutatás, tanulás és az innováció szolgálatában. 

 

Edutus Egyetem Könyvtára 2800 Tb. Béla király krt. 58. Tel.: 34/520 445 E-mail:konyvtar@edutus.hu